همگام با دانشجو

دانلود برترین فایلهای دانشجویی (دانلود انواع پروژه،پایان نامه،تحقیق،مقاله،پاورپوینت....)

همگام با دانشجو

دانلود برترین فایلهای دانشجویی (دانلود انواع پروژه،پایان نامه،تحقیق،مقاله،پاورپوینت....)

این وبلاگ متناسب با نیازهای دانشجویان،دانش پژوهان،اساتید،معلمان و سایر اقشار جامعه انواع فایلهای با کیفیت و تضمین شده را در جهت برطرف کردن پاره ای از نیازهای دانش پژوهان ارائه میدهد، امیدواریم با کمک شما عزیزان بتوانیم از این امر مهم برآییم .

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد گسل های زمین لرزه ای ایران:

 

Image result for ‫گسل ایران‬‎

 

شرح مختصر:

این فایل حاوی مطالعه و بررسی گسل های زمین لرزه ای ایران میباشد که با فرمت ورد-قابل ویرایش برای شما عزیزان آماده دانلود قرار گرفته است ، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود فرمایید.

 

مقدمه

با مرورى بر تاریخچه لرزه‌خیزى ایران دیده مى‌شود که کشور ایران یکى از نواحى لرزه‌خیز دنیا است. در بخش بیشتر ایران، لرزه‌خیزى در ارتباط مستقیم با تجدید فعالیت گسل‌هاست و بیشترین تکاپو‌هاى لرزه‌خیزى در امتداد گسل‌هاى فعال روى داده است.

به گفته دیگر، بسیارى از زون‌هاى داراى گسل‌هاى عمده و همبرى‌هاى زمین‌ساختى غیر عادى، داراى نا‌آرامى‌هاى لرزه‌اى بوده و زمین‎لرزه‎هایى را به وجود می‎آورند. گفتنى است حرکات لغزشى در امتداد گسل‌ها، ممکن است از نوع خزش آرام و بدون زمین‌لرزه باشد.

گسل زمین‌لرزه‌اى، نوعى شکستگى زمین است که در اثر زمین‎لرز‌ه کم ژرفا تولید شده باشد و به طور کلى با تجدید حرکت دوباره گسل‌هاى پیشین همراه هستند. این گونه گسل‌ها مى‌توانند درباره سازوکار رهاسازى انرژى لرزه‌اى در طى زمین‌لرزه و نیز تنش‌هاى ناحیه اطلاعات لازم را بدهند.

بیشتر گسل‌هاى زمین‌لرزه‌اى شناخته شده ایران، طولى بیش از ۴۰ کیلومتر د‌ارند و همه آنها با زلزله‌هاى مخرب با بزرگى بیشتر از ۷ ، همراه‌اند.

در تمام حالت‎ها، جهت گسل‌هاى زمین‌لرزه‌اى ایران گویاى جهت فشارى در راستاى NNE-SSW است که با جهت حرکت شمال خاورى صفحه عربستان هماهنگى دارد.

 

 

دسته‌بندى گسل‌هاى ایران

گسل‌هاى ایران را مى‌توان بر اساس زمان پیدایش، زمان آخرین حرکت و پراکندگى جغرافیایى دسته‌بندى کرد.

در نقشه لرزه‎زمین‎ساخت ایران (بربریان، ۱۹۷۶) گسل‌هاى ایران به سه دسته عمده زیر تقسیم شده‌اند:

۱- گسل‌هاى زمین‌لرزه‌اى جوان: که در طى رویدادهاى زمین‌لرزه‌اى و مخرب زمان حال به وجود آمده‌اند و یا دوباره فعال شده‎اند مانند گسل ایپک، گسل دشت بیاض و ۰۰۰ .

۲-گسل‌هاى کواترنرى: گسل‌هایى هستند که در دو میلیون سال گذشته حرکت داشته‌اند (مانندگسل کلمرد) ولى به ظاهر زمین‌لرزه تاریخى و ثبت شده ندارند.

۳-گسل‌هاى پیش از کواترنرى، این گسل‌ها سنى بیش از دو میلیون سال دارند ولى به احتمال از زمان جنبش‎هاى آلپ پایانى تاکنون حرکتى نداشته‌اند. با این حال، نباید این گسل‌ها را مرده تصور کرد چراکه ممکن است حرکت‌هاى جوان آنها ناشناخته باشد. در ضمن، در بسیارى از حالات، ممکن است در اثر فرسایش، پوشش گیاهى و یا عملکرد انسان، نشانهحرکت‌هاى جوان این گسل‌ها از بین رفته باشد.  لذا، هرگز نباید اهمیت این گسل‌ها را نادیده گرفت.............

 

برای دریافت فایل لطفا به قسمت زیر مراجعه نمایید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی